Sport

Bivši Zmaj pohvalio atraktivnu pjevačicu, odmah mu je uzvratila

Da je doskorašnji reprezentativac BiH iz redova Anderlechta slab na pjevačice i nije neka tajna.

U vremenu kada se vjerovatno ni sam ne sjeća kada je odigrao posljednju utakmicu, bh. fudbaler se proslavio najprije sa skandalom vezanim za Jelenu Karleušu, ali na tome nije stao, jer je kasnije počeo da muva još Katarinu Grujić, Daru Bubamaru, pa i Severinu Kojić.

Katarinu je donekle uspio i da zavede, jer je na Instagramu objavio videozapis iz kafane na kojem se strasno ljubi sa njom, a pjevačica se nedugo potom u jednoj emisija pojavila u njegovom dresu.

Iako je u međuvremenu došao kraj ovoj romansi, do Katarine su došle priče koje Banjalučanin priča o njoj. Naime, mediji u Srbiji su pitali Katarinu imponuje li joj to što je bh. fudbaler za nju rekao da je lafčina i najbolja osoba koju poznaje, na što je imala spreman odgovor.

“Zahvaljujem se na lijepim riječima ko god da ih je uputio. To je samo pokazatelj da vrijedite onoliko koliko vas tuđe usne hvale”, rekla je pjevačica.

Afere rezultirale razvodom braka
Prije nego što je u javnosti saznalo za njegovu ‘drugu stranu’, defanzivac Anderlechta je prethodno bio u braku sa djevojkom po imenu Danijela.

Priča je to koja je trajala skoro deset godina, par je u međuvremenu dobio i kćerku, no preko brojnih skandala, posebno onog sa Jelenom Karleušom, Danijela nije željela da pređe i insistirala je na razvodu.

“Mrtav je za mene”, poručila je Danijela.

Da je između njih sve završeno govori i to što je fudbaler prekrio tetovažu s njezinim imenom.

Tagovi

Povezani Članci