Lifestyle

Mlada novinarka otkrila da je u vezi sa igračem Real Madrida

Argentinska novinarka Mina Bonino pohvalila se kako je postala nova djevojka mlade zvijezde Real Madrida.

Mina je postala nova WAGsica i očigledno uživa u takvom statusu. Njen novi dečko je urugvajski veznjak Real Madrida, 20-godišnji Federico Valverde.

Mina Bonina je 24-godišnja argentinska sportska novinarka koja je prilično popularna u svojoj zemlji od kada radi kao saradnik u jednom od najpoznatijih televizijskih programa ‘Instrusos’.

Ove subote ona je na Instagramu otkrila da održava sentimentalnu vezu s urugvajskim igračem, a do sada su u tajnosti bili u vezi.

Novinarka nije dala nikakve detalje o svojoj romansi, ona je jednostavno htjela da je objavi tako što će podijeliti zajedničku fotografiju u svojim pričama na Instagramu, nacrtavši srce pored njegove oznake.

5c87dbfd41607

5c87dbff34a42 5c87dc0100680 5c87dc031ad78

Pored toga, Valverde je takođe želio da se pohvali devojkom svojim pratiteljima, pa je nekoliko minuta kasnije napravio isti korak kao i njegova djevojka.

Mina je, inače, mavijačica River Platea, kojeg je pratila na Santiago Bernabeu kada je njen omiljeni klub pobijedio Bocu Juniors i osvojio naslov južnoameričkog prvaka.

Također, u više navrata se ranije slikala u dresu Real Madrida, za koji očito navija, posebno sada kada joj je dragi u tom klubu.

5c87dbfb16a42 5c87dbf959466 5c87dbf72af5a

Sada je u odabranom društvu ljepotica koje su u vezi ili braku sa poznatim i slavnim igračima. Uz to, imat će priliku da upozna još neke slavne ličnosti u društvu svog izabranica Federica, koji sve više igra kod Santiaga Solarija u Realu ove sezone.

Povezani Članci